De energietransitie biedt kansen voor ondernemers

De Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022 gaat niet over de uitdagingen in de energietransitie, maar juist over de kánsen. Deelnemers aan het evenement krijgen inzicht in de interessante mogelijkheden die de huidige ontwikkeling in waterstof als energiedrager bedrijven kan bieden.

Waterstof is een interessant als energiedrager

Energietransitie-aanjager Arjan de Putter van Fast Concepts bekijkt de mogelijkheden die waterstof biedt. “Bij waterstof wordt er vaak gesproken over het energetische rendement, maar wij willen vooral het economische rendement benadrukken. Er is een transitie in volle gang die ondernemers nú al interessante mogelijkheden biedt. Maar je moet wel de kennis en het inzicht hebben om in te kunnen stappen. Wij brengen de actuele status, initiatieven en ontwikkelingen in kaart zodat ondernemers meer inzicht krijgen in de kansen.” 

Kansen in de energietransitie zijn er volop

Door verschillende sprekers, workshops en discussies (het programma wordt binnenkort aangekondigd) kunnen ondernemers kennismaken met de kansen die waterstof biedt. Want die zijn er volop. De Putter: “Wij geloven in waterstof als energiedrager. Dit unieke evenement helpt ondernemers en organisaties met kennis, informatie en uiteraard enthousiasme. Inzicht in de kansen en mogelijkheden om te profiteren van deze ontwikkelingen is belangrijk om ondernemers geïnteresseerd te krijgen. Dat is enorm belangrijk om de energietransitie te stimuleren. We hebben lang kunnen nadenken, en we moeten nu gaan dóen!”

Let op: het aantal plaatsen is beperkt

Schrijf je nu in! Het aantal plaatsen voor de Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022 is beperkt. Je kunt je hier inschrijven voor de Tour.