Mark Pecqueur keynote speaker

Betreffende de waterstof-economie heeft Mark Pecqueur zowel in België als in vele andere landen een sterke reputatie Hij houdt zich immers als onderzoeker al meer dan twintig jaar bezig met (groene) waterstof en heeft daar een visie op waarbij hij gevoelige onderwerpen niet uit de weg gaat.

In een wervelende en meeslepende presentatie vertelt Mark niet alleen over de technische mogelijkheden van waterstof voor mobiliteit maar staat hij ook stil bij wat dit betekent voor de geopolitieke verhoudingen. Bovendien bieden zijn praktische voorbeelden een goed inzicht in wat groene waterstof op termijn kan betekenen en hoe de energie-mix zal evolueren.

Mark Pecqueur is sinds 2013 docent en onderzoeker op de De Nayer campus van Thomas More te Sint-Katelijne-Waver. Hij maakt er een erezaak van zijn automotive studenten klaar te stomen voor de veranderende toekomst.

In het bedrijfsleven is Mark een veelgevraagd spreker, omwille van zijn wetenschappelijke achtergrond én zijn grote kennis over automotive, mobiliteit, energie en waterstoftechnologie. Wie hem volgt op social media, weet dat hij een uitgesproken visie heeft op de toekomst, maar ook dat hij zijn kennis graag deelt. Hoe meer mensen goed op de hoogte zijn, hoe beter we immers samen de toekomst “vorm kunnen geven”.

Zie ook Mark Pecqueur | Home Mark Pecqueur