Nú instappen in waterstof biedt kansen!

De energietransitie is in gang gezet. Waterstof als energiedrager krijgt een steeds prominentere rol in die transitie. Het aantal waterstof-elektrische voertuigen neemt toe. De infrastructuur begint zich te vormen. Initiatieven komen op gang. Waterstof biedt kánsen. Die komen helder in beeld Tijdens de Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022 op 28 juni in het Havenhuis Antwerpen.

Hoe ziet het waterstoflandschap er uit?

Het is duidelijk dat waterstof gaat staat bijdragen aan een schone, duurzame energievoorziening. Wat is het belang van waterstof als energiedrager voor de maatschappij? Welke ontwikkelingen kunnen we onderscheiden en wat zijn de uitdagingen? En vooral: welke interessante mogelijkheden biedt waterstof nú aan ondernemers die -nu en in de toekomst- op zoek zijn naar een verdienmodel in waterstof?

Let op: het aantal plaatsen is beperkt

Op 28 juni is het karakteristieke Havenhuis Antwerpen het fraaie décor voor de Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022. Het evenement biedt gerenommeerde sprekers, praktische workshops en een schat aan informatie. Binnenkort volgt meer informatie over het programma. Wil je meer weten over de rol van waterstof in de energietransitie? Zie jij ook kansen? Dan mag je dit unieke evenement zeker niet missen. Het aantal plaatsen voor de Tour is beperkt. Inschrijven voor de Hydrogen Opportunities Tour Belgium 2022 kan via: hydrogenopportunitiestour.eu

Wij stellen ons voor

De organisatie van de Hydrogen Opportunities Tour stelt zich graag voor: Jan Lecluyse, Isatis Hydrogen Opportunities Fund (links op de foto) en Arjan de Putter (Fast Concepts) hebben zin om waterstof op de kaart te zetten!

Schrijf je nu alvast in!

Je kunt je hier inschrijven voor de Tour.