Waterstof. Wat is de status eigenlijk?

Over de energietransitie wordt veel geroepen. Iedereen heeft een mening. Zeker ook over waterstof. De grens tussen feiten en fictie wil nog weleens vaag zijn. Wat is nou eigenlijk de status? Voor wie écht op de hoogte wil zijn -en kunnen meepraten- over de waterstoftransitie en de kansen die dat oplevert organiseren we de Hydrogen Opportunities Tour!

De inzet van waterstof als energiedrager levert bij velen nog steeds vragen op. Maar klopt alles dat er wordt geroepen over waterstof eigenlijk wel? En klopt het nog steeds? Welke uitdagingen moeten worden overwonnen om waterstof kansrijk te maken voor de maatschappij? Wat is de status van de oplaadstations in Nederland en de landen om ons heen? Met welke toepassingen kunnen we nu al starten? Wat is het perspectief? Op de Hydrogen Opportunities Tour op 28 juni aanstaande in het Antwerpse Havenhuis krijg je alle antwoorden van onze Keynote sprekers. In workshops én een waterstoftour kun je de voordelen van waterstof bovendien zélf ervaren. 

Wil je álles weten over waterstof en wil je weten welke kansen de waterstoftransitie jou kan bieden? Schrijf je dan hier in voor de Hydrogen Opportunities Tour.